helenaivarsson-mobil

Jag hjälper organisationer att förstå hur viktiga medarbetarna är för att lyckas!

Vill ni också ha medarbetare som går till jobbet med ett leende på läpparna?

Om ni svarar "Ja så klart!" på den men tänker - vi vet inte hur? Det är där jag kommer in... Jag har erfarenheter av organisationer där det inte var viktigt om medarbetarna mådde bra men de skulle fortsätta prestera på topp. Det slutade för en del i sjukdom eller brist på engagemang och många bytte jobb.
Jag har varit i organisationer där man genuint brydde sig om människorna på arbetsplatsen. Där var det låg omsättning av personalen, de höll sig friska och kände arbetsglädje och medarbetarna hade ett leende på läpparna när de gick hem från jobbet också.

Känner ni att ni vill förändra er företagskultur; organisationens personlighet, men inte vet hur? Jag vet inte exakt hur jag ska kunna hjälpa er för det beror på vad ni vill ha för atmosfär och känsla på er arbetsplats men jag vet hur ni inte ska göra i alla fall!
​​​​​​​Hör av er så ser vi om vi kan lösa det tillsammans!

Välkommen till min hemsida!

Helena Ivarsson, kulturbyggarcoach (på omodernska Organisationsutvecklare)
Helena Ivarsson, kulturbyggarcoach (på omodernska Organisationsutvecklare)

                                 Referens
"Helena har en fantastisk förmåga att skapa en arbetsmiljö kretsat kring glädje och kan - istället för kan inte. Hon har frambringat en sammansvetsad arbetsgrupp där vi håller varandra om ryggen,gör det lilla extra och arbetar tillsammans istället för samtidigt.Helena-effekten helt enkelt!"

Nike Sandberg, Båstads kommun.

Referens

"Tack Helena! Proffsigt och inspirerande tyckte vi på Korvpojkarna. Kan varmt rekommendera Helena!"

Ola Persson, VD på Korvpojkarna AB