helenaivarsson-mobil

VIll ni också ha medarbetare som går till jobbet med ett leende på läpparna?

Helena Ivarsson, kulturbyggarcoach (på omodernska; organisationsutvecklare)
Helena Ivarsson, kulturbyggarcoach (på omodernska; organisationsutvecklare)

Vill ni också ha medarbetare som går till jobbet med ett leende på läpparna?

Om ni svarar "Ja så klart!" på den men inser också - vi vet inte riktigt hur? Det är där jag kommer in... Jag har erfarenheter av organisationer där det inte var viktigt om medarbetarna mådde bra men de skulle fortsätta prestera på topp. Det slutade för en del i sjukdom eller brist på engagemang och många bytte jobb.

Jag har varit i organisationer där man genuint brydde sig om människorna på arbetsplatsen. Där var det låg omsättning av personalen, de höll sig friska och kände arbetsglädje och medarbetarna hade ett leende på läpparna när de gick hem från jobbet också.

Vill ni förändra er företagskultur; organisationens personlighet, men vet inte hur? Jag kan hjälpa er på olika sätt för det beror på vad ni vill ha för kultur och känsla på er arbetsplats och hur stolta medarbetare ni vill ha! Hör av er så löser vi det tillsammans!

Välkommen till min hemsida!

 

                                  Referens
"Helena har en fantastisk förmåga att skapa en arbetsmiljö kretsat kring glädje och kan - istället för kan inte. Hon har frambringat en sammansvetsad arbetsgrupp där vi håller varandra om ryggen,gör det lilla extra och arbetar tillsammans istället för samtidigt.Helena-effekten helt enkelt!"

Nike Sandberg, Båstads kommun.

Referens

"Tack Helena! Proffsigt och inspirerande tyckte vi på Korvpojkarna. Kan varmt rekommendera Helena!"

Ola Persson, VD på Korvpojkarna AB